Selecteer een pagina

Het Huis

Woning

Het gezinshuis is een grote eengezinswoning waar we op zolder twee ruime slaapkamers hebben voor de gezinshuiskinderen. Op deze zolder is een badmeubel aanwezig die de kinderen kunnen delen. Daarnaast hebben we een gezamenlijke badkamer met bad en douche en beneden is voldoende leefruimte voor het hele gezin. Zowel in de voor als achtertuin kunnen we genieten van de zon, is er ruimte om te ontspannen of lekker te spelen.

Putten

Ons gezinshuis is in Putten, waar we beiden zijn geboren. Putten heeft voor ons het voordeel dat we er ons netwerk hebben en het is een gezellig dorp met veel mogelijkheden. We hebben een actieve winkeliersvereniging, waardoor er in het centrum regelmatig leuke dingen te doen zijn. Er zijn ook veel verschillende mogelijkheden tot sport, zoals voetbal, volleybal, korfbal, fitness, dans, paardrijden en nog veel meer. Ten oosten van Putten ligt een enorm bos en ten westen hebben we een strand.

 

 

 

Ons huis ligt vlakbij het centrum en het park. En naast dat we een aantal uitstekende scholen in onze regio hebben zijn we vanuit heel Nederland ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Informatie

Stationsstraat 91
3881 AC  Putten

0341353935

0623586019

info@derotsputten.nl